Welkom

Natural Taste – Cooking & Catering is een jong en duurzaam bedrijf dat voor haar opdrachtgevers gezond en lekker kookt, thuis en op lokatie.

Zoals de ingrediënten die Natural Taste gebruikt in haar gerechten de tijd nodig hebben om tot wasdom te komen heeft ook de website van Natural Taste tijd nodig om tot bloei te komen. De velden zijn omgeploegd, de zaden in de grond gedaan en nu ontspruiten de eerste zaden.  De komende tijd werken we hard aan de inhoud van deze site om u goed te informeren over onze diensten. Nog even geduld dus. 

Natural Taste – Cooking & Catering levert cateringdiensten voor alle mogelijke bijeenkomsten zoals workshops, bedrijfsbijeenkomsten, lunches, diners en BBQ.

Heeft u vragen over natural taste of wilt u een afspraak maken stuur ons dan een mailtje: info@natural-taste.nl

Twee concepten

Het Lekkere Tafeltje (HLT)

Elke week bieden we op woensdag en donderdag een gezonde maaltijd aan, veelal een eenpansgerecht, en altijd tegen een scherpe prijs. Trefwoorden: gezond, makkelijk en lekker! Op maandagmiddag onthullen we het menu voor de komende dagen en die kan tot en donderdagochtend 12 uur besteld worden door een mailtje te sturen naar info@natural-taste.nl
We bezorgen deze maaltijd tussen 17 en 18.30 uur.

Easy Sunday Meal (ESM)

Thuis dineren met een verrassende maaltijd van twee of drie gangen. Laat je lekker verwennen met originele maaltijden die je zelf niet snel zult maken en die je niet vaak op de kaart van andere restaurants zult tegenkomen voor een prijs van onder de € 20,- euro.
Gerechten uit alle windstreken, vaak comfort food, zoveel mogelijk bereid met streekproducten van leveranciers uit de buurt.

Bestellen is mogelijk tot zaterdagochtend 10 uur, maar let op, we kunnen dan al uitverkocht zijn!

We bezorgen ESM tussen 16 en 17.30 uur in Rijsenhout, Nieuw-Vennep en Hoofddorp.

Wijn

Een goede maaltijd verdient een uitstekende wijn. Daaom maken wij elke week een keuze voor een wijn die de smaken van ons Easy Sunday Menu tot haar recht doet komen. De prijs zal je bijzonder verrassen, want we houden het graag gezellig.

Volg ons op social media en laat er uw recensie achter

https://www.facebook.com/NaturalTasteCC

https://www.instagram.com/naturaltastecc/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *