Privé Kok aan huis

Verwen uzelf met onze gastronomie!

Dick Braam is de kok van Natural Taste Cooking & Catering. Dick is een allround kok met de nodige ervaring en opleidingen.

Kok Dick aan huis

Een geslaagd diner is hard werken, voorbereiden, plannen, inkoop, aankleding, bereiden en serveren. Rekening houden met voedselintoleranties van de gasten, passende wijnen uitzoeken. Werk dat Dick met liefde van u overneemt.

Van stamppot tot sushi

Kok aan huis Dick heeft een brede interesse in koken, reizen en cultuur, zo ook qua keukens. Basis vormt natuurlijk de Franse keuken, maar ook de traditionele Indische en de moderne Aziatische keuken mag hij graag serveren. Zo ook de keukens rond de Middelandse Zee, zoals Spanje, Marokko, Italie maar ook Griekenland en Libanon .

Dick deelt graag zijn kennis tijdens het diner, vertelt graag over de bereiding en de ingrediënten en de bijvoorbeeld de wijncombinaties.

Samen met de gastheer of gastvrouw stelt Dick een menu samen dat aansluit op de gastronomische wensen en het thema van het diner. Een 21-dinner, een rijsttafel, een proeverij of BBQ, alles is bespreekbaar.

Laat u bij het samenstellen van het menu inspireren door Dick. Dat u en uw gasten het naar het zin hebben, staat voorop. Zijn afwisselende voor- en tussengerechten, de klassieke hoofdgerechten en zalige desserts zijn iets waar je nog lang met smaak aan terug zult denken. 

Werkwijze kok aan huis

– Dick komt langs op de dinerlocatie om het budget te bepalen en jouw voorkeuren en vereisten te weten te komen.

– op basis van het budget en wensen stellen we een dinerformule op (gangen eten en dranken) die wordt besproken en daarna wordt aangepast of goedgekeurd.

– afhankelijk van op de dag zelf nemen wij alles mee van ingrediënten tot voeding, afhankelijk van wat we daarover hebben afgesproken. Wij gebruiken wat eigen kookgerei, maar gebruiken ook zaken die in uw keuken of op de desbetreffende locatie staan.

– Wij koken voor u op de locatie en bedienen u indien gewenst.

– Tenslotte ruimen wij alles op, maken de keuken schoon en nemen wij vriendelijk afscheid!

Interesse in deze formule als chef aan huis? Neem dan contact op.

Van de inkoop tot de afwas – Dick verzorgt alles, het enige wat U nog hoeft te doen is genieten van je gasten en het heerlijke eten.

Voor vragen en of meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via info@natural-taste.nl of een Whatasppje sturen naar 06-55842213.