Over Ons

Wij zijn Ariane en Dick, oprichters van Natural Taste.

Ons jonge bedrijf richt zich op de regio Haarlemmermeer-Aalsmeer-Schiphol, We verzorgen maaltijden, buffetten, BBQ’s en diners voor de inwoners van deze regio en voor bedrijven en instellingen. In Rijsenhout produceren we onze maaltijden maar kunnen dit ook op locatie doen, bijvoorbeeld bij u thuis voor een private dinner of op kantoor voor een evenement.

Duurzaam, biologisch en uit de streek

Wij kiezen bewust voor biologische, streekeigen producten. Zo weet je exact wat er op je bord ligt en eet je wat er van eigen land komt. Deze gezonde keuze is bovendien ook een duurzame keuze. Onze producten maken geen lange reizen, worden niet onder slechte omstandigheden geproduceerd en zijn altijd veilig. Dus smakelijk aan tafel!

Seizoensproducten

Ieder seizoen heeft zijn eigen smaak. Zoet, fris, fruitig, licht of hartig, scherp, romig of complex. Maak op een unieke manier kennis met de smaken van elk seizoen. Bon appétit!

Wil je een compleet door ons verzorgd arrangement? Neem contact met ons op via info@natural-taste.nl voor nadere informatie.

Voor ieder budget toegankelijk

Geen bijeenkomst, bedrijf, groep of feest is hetzelfde en voor ieder budget bedenken we samen een creatieve oplossing. Of u nu een groot of een klein budget heeft, onze veelzijdigheid en ervaring maken dat we met originele ideeën komen die passen binnen uw budget. Samen met u nemen we graag de tijd om tot leuke ideeën te komen, zodat we voor u het perfecte feest kunnen verzorgen tegen de beste prijs.

Producenten en Leveranciers

Natural Taste probeert zoveel mogelijk lokaal ingrediënten in te kopen voor haar maaltijden, maar we geven het toe, het is een permanente zoektocht naar lokale leveranciers die ons kunnen helpen onze gerechten te complementeren.

Bent u een lokale voedselproducent dan komen wij graag met u in contact via: info@natural-taste.nl