Ons concept

Het Lekkere Tafeltje
Het Lekkere Tafeltje

Op de bestelpagina vind je onze actuele menulijst van gerechten die je op dit moment, tot de komende maandag 18.00 uur kunt bestellen. Voor al onze gerechten geldt dat wij deze bij voorkeur maken met de ingrediënten die in het seizoen goed verkrijgbaar zijn, daarom kunnen gerechten soms van samenstelling veranderen.

Alle gerechten worden koud/afgekoeld geleverd in duurzame kartonnen magnetronverpakkingen. Het is dus een kwestie van maximaal 3 minuten verhitten in de magnetron en dan lekker aan tafel gaan. Soms zullen we adviseren om het gerecht in een pan of oven op te warmen omdat dat de kwaliteit (smaak, consistentie) ten goede komt.

Elke week nieuwe gerechten
Elke dinsdag-woensdag maken we de nieuwe gerechten voor de week erna bekend, er kan gekozen worden uit Hollands, Mediterraans of de Wereldkeuken.

Kies uw ontvangstmoment
Een keer per week komen we de door uw gekozen gerechten bezorgen. Selecteer bij uw bestelling het door u gewenste ontvangstmoment. Onderaan de pagina Afrekenen kunt u in het veld Bestelnotities  invullen op welk moment van de voor u geldende tijdvakken de bezorging dient plaats te vinden. Er zijn 2 bezorggebieden met elk hun eigen bezorgmomenten:

  • Rijsenhout (dorp): dinsdagmiddag 16-18 uur of woensdagavond 19-22 uur
  • Omgeving Rijsenhout (Hoofddorp en Aalsmeer): dinsdagavond 19-22 uur en woensdagmiddag 16-18 uur.

Mocht u geen voorkeur vermelden dan bepalen wij zelf het bezorgmoment.

Bezorgkosten
Let op: We brengen kosten in rekening voor bezorgen buiten Rijsenhout. Bezorgkosten voor Hoofddorp, Burgerveen en Nieuw-Vennep bedragen € 3,00 per bestelling.