Kerst Thuismenu’s

Onze Kerst Thuismenu’s

Heerlijk thuis met vrienden, familie, dierbaren samen kerst vieren. Daar hoort een bijzonder en feestelijk menu bij . Wij hebben een heerlijk Kerstmenu samengesteld dat u kunt bestellen voor levering op 1e of 2e Kerstdag. Lees ook de bezorgdetails onderaan deze pagina of druk op de bestelknop om uw keuze te maken op de bestelpagina.

3 of 5-gangen Kerst Thuismenu 2021

Ceviche van Zeebaars

* * * * * * *

Bisque van Langoustines met vanille en koffie (alleen bij 5-gangen menu)

* * * * * * *

Wellington van Haarlemmermeerse hazenrug met gerookte aardappelmousseline, gepofte wortel en gepekelde rode ui

* * * * * * *

Tarte Tartin van Haarlemmermeerse appel

* * * * * * *

Selectie van Friandises (alleen bij 5-gangen menu)

* * * * * * *

Fantinel Spumante Brut

Prijs per couvert 3-gangenmenu: €27,50 incl. BTW.

Prijs per couvert 5-gangenmenu incl. 1 fles Fantinel Prosecco Spumante Brut (70ml) per bezorgadres: €49,50 incl. BTW.

Annuleren mogelijk tot en met 22 december 2021.

De gangen nader toegelicht

Ceviche van zeebaars

Voorgerecht (koud): Ceviche van Zeebaars

Deze klassieker uit de Peruaans keuken mag met Kerst niet ontbreken. Heerlijk in het zuur gegaarde zeebaars flinterdun gesneden met rode uienringen, appel, mango en granaatappelpitjes. Een heerlijk frisse start van een feestmaal.

Tussengerecht (warm):

Bisque van langoustines met vanille en koffie

Bisque van langoustines

Dit tussengerecht is een feestje op de tong!
Een bewerkelijk tussengerecht (wel 20 stappen) maar dan heb je ook wat! De koppen en scharen van langoustines worden geflambeerd in cognac, afgeblust in witte wijn, en aan de kook gebracht met groenten, een vanillestokje en espresso koffie. Het eindresultaat bevat intense smaken en een heerlijk stukje langoustine!

Hoofdgerecht (warm):

Wellington van Haarlemmermeerse hazenrug met gerookte aardappemousseline, gepofte wortel en gepekelde rode ui

Wellington van hazenrug

In Nederland is wild een traditie op het kerstmenu. Deze hazen zijn in dit jachtseizoen geschoten in de directe omgeving van Haarlemmermeer, oprecht #lekkervandichtbij. Verpakt in gerookte ham en duxelle wordt de hazenrug omwikkeld met bladerdeeg en dan voorzichtig gegaard in de oven, een Wellington. Daarbij serveren we gerookte aardappelmousseline, gepofte wortel en gepekelde rode ui. Een bord vol smaak en feestelijkheid en een waardig hoofdmenu.

Dessert (lauwwarm): Tarte Tartin van Haarlemmermeerse appel

Tarte Tartin

De omgekeerde taart van de dames Tartin werd wereldberoemd. Het is en blijft een smakelijke klassieker om een mooie feestdis mee af te sluiten.

Tip: serveer er zelf nog een bolletje vanille-ijs bij (of op), heerlijk!

Natafelen:

Selectie van friandises

een voorbeeld van friandises

De tafel is inmiddels afgeruimd en onder het genot van koffie of thee en drie van onze zoetigheden (friandises) kunt u het feestmaal nog eens rustig de revue laten passeren en de goede gesprekken voortzetten.

Zo leveren het Kerst Thuismenu bij u thuis aan

Wij leveren het menu vrijwel kant en klaar aan, alle bereidingen hebben wij al voor u gedaan, u dient de laatste paar handelingen te doen zoals het verwarmen en het opmaken van het bord. Maar ook daar helpen we bij met een heldere en eenvoudige instructie op papier om een zorgeloos diner te verzorgen. Als u zorgt voor een mooi aangeklede tafel dan kan het niet misgaan. We leveren het vers gemaakte Kerstmenu aan het begin van middag bij u aan.

Heeft u nog vragen? Stuur ons dan een appje (06-55842213)

Uiterste besteldatum

Heeft u de smaak te pakken gekregen? U kunt dit eenmalige menu bestellen tot en met dinsdag 22 december 12.00 uur. Ga nu naar onze webshop: klik hier!