wo-vr Het Lekkere Tafeltje: nasi met ei

Tafeltje Dekje Rijsenhout:
elke woensdag t/m vrijdag

Elke woensdag tot vrijdag leveren we makkelijke en lekkere maaltijden tegen een aantrekkelijke prijs, een soort “tafeltje dekje” maar dan wel kakelvers en superlekker!

Deze week 10-12 maart: Hollandse nasi met ei en satesaus

We hebben gekozen voor Hollandse nasi, huisgemaakte atjar, vers gebakken kroepoek, gebakken ei en heerlijke zachte pindasaus. Vanwege de Week van het Vegetarisch Eten is het deze week zonder vlees maar met extra verse groenten. De prijs voor deze maaltijd bedraagt € 5,50 per persoon, 4 porties voor maar €20,-

Voor 10 uur besteld, dan kan het dezelfde dag nog geleverd worden.
U kunt tot en met vrijdagochtend 10 uur bestellen door een mailtje te sturen naar info@natural-taste.nl met de volgende informatie:

  • het aantal porties dat u wil bestellen, indien er keuzemogelijkheden heden worden geboden dan graag dit ook in de mail aangeven (bijvoorbeeld: wel of geen vega, wel of geen wijn)
  • volledig bezorgadres: straatnaam, huisnummer, postcode, plaatsnaam
  • 06-nummer (wordt gebruikt ter controle en voor afrekenen met een tikkie)

Bezorgkosten
Let op: met ingang van 28 februari 2021 brengen we bezorgkosten in rekening voor bezorgen per bestelling buiten Rijsenhout. Bezorgkosten Hoofddorp, Burgerveen en Nieuw-Vennep bedragen € 2,50 per bestelling.

Betaling

Betaling vind plaats via een Tikkie of betaalverzoek op de dag van bezorging. Wilt u liever het bedrag vooraf overmaken, dan kan dat ook (zie contactpagina voor bankgegevens).