Onze concepten

Natural Taste – Cooking & Catering is een jong en duurzaam bedrijf dat voor haar opdrachtgevers gezond en lekker kookt, thuis en op lokatie. Wij leveren cateringdiensten voor alle mogelijke bijeenkomsten zoals workshops, bedrijfsbijeenkomsten, lunches, diners en BBQ.

Daarnaast bieden we wekelijks 2 nieuwe gerechten aan: op woensdag en donderdag het Het Lekkere Tafeltje en op zondag het Easy Sunday Meal. 

Twee concepten

Easy Sunday Meal

ESM Easy Sunday Meal

Elke woensdag -donderdag maken we het voor de komende Easy Sunday Meal ESM bekend. U kunt dan tot en met zaterdagochtend 10 uur bestellen via de bestelpagina op natural-taste.nl.
We bezorgen de ESM op zondag tussen 16 en 18 uur. Wil je het eten liever zelf ophalen in Rijsenhout, dan is dat mogelijk in overleg mogelijk (maar altijd na 16 uur)

Het Lekkere Tafeltje

Het Lekkere Tafeltje

Elke maandag maken we het gerecht bekend dat we die week maken voor Het Lekkere Tafeltje. Er kan tot en met donderdag 12 uur besteld worden via de bestelpagina op natural-taste.nl.
We bezorgen de HLT’s op woensdag en donderdag tussen 17 en 19 uur. Wil je het eten liever zelf ophalen in Rijsenhout, dan is dat mogelijk in overleg mogelijk (maar altijd na 17uur).

Wijn

Wijn is altijd al een hobby van ons geweest, dus de juiste wijn vinden bij een gerecht is voor ons een aangename zoektocht! En goede wijn hoeft niet heel duur te zijn, een enkele keer wel, maar dan zoeken we een betaalbaar alternatief.
Een goede maaltijd verdient een uitstekende wijn. Daarom maken wij elke week een keuze voor een wijn die de smaken van ons Easy Sunday Menu tot haar recht doet komen. De prijs zal je bijzonder verrassen, want we houden het graag gezellig.

Volg ons op social media en laat er uw recensie achter

https://www.facebook.com/NaturalTasteCC

https://www.instagram.com/naturaltastecc/

Heeft u vragen over natural taste of wilt u een afspraak maken stuur ons dan een mailtje: info@natural-taste.nl