HLT: broccoli stamppot met gehaktbrood

Het Lekkere Tafeltje

Het Lekkere Tafeltje voor 21- en 22 april 2021

Italiaanse broccoli stamppot


Een lekkere en gezonde maaltijd die toch ook de zomer al een beetje aankondigt: Italiaanse broccoli stamppot met daarbij een mooi stuk Italiaans gehaktbrood.

De stamppot wordt onder andere gemaakt van Haarlemmermeerse aardappelen met broccoli, pesto, rauwe ham, tomaatjes, heerlijk!

gehaktbrood

Daarbij krijg je een lekker stuk Italiaans gehaktbrood gemaakt van half-om-half gehakt, gekruid op z/n Italiaans, gewikkeld in diezelfde proscuitto ham en lekker gegaard in de oven. Echt smullen!

Bestellen en bezorgen

De maaltijd kost €6,50 per portie, voor 4 personen samen rekenen we €22,00.

Voor 10 uur besteld, dan kan de maaltijd nog dezelfde dag nog geleverd worden. We leveren HLT tussen 17 en 19 uur op woensdag en donderdag.
U kunt tot donderdag 12 uur bestellen door een mailtje te sturen naar
info@natural-taste.nl met de volgende informatie:

  • het aantal porties dat u wilt bestellen, indien er keuzemogelijkheden worden geboden dan graag dit ook in de mail aangeven (bijvoorbeeld: wel of geen vega, wel of geen wijn)
  • volledig bezorgadres: straatnaam, huisnummer, postcode, plaatsnaam
  • 06-nummer (wordt gebruikt ter controle en voor afrekenen met een tikkie)

Bezorgkosten
Let op: We brengen bezorgkosten in rekening voor bezorgen buiten Rijsenhout. Bezorgkosten Hoofddorp, Burgerveen en Nieuw-Vennep bedragen € 2,50 per bestelling.

Betaling

Betaling vind plaats via een Tikkie of betaalverzoek op de dag van bezorging. Wilt u liever het bedrag vooraf overmaken, dan kan dat ook (zie contactpagina voor bankgegevens).