HLT 5-6 mei: Vrijheidsmaaltijdsoep van Yvette van Boven

Op 5 mei vieren we Bevrijdingsdag met een Vrijheidsmaaltijd. De Vrijheidsmaaltijd zorgt voor bijzondere ontmoetingen aan de eettafel en is dé plek voor een goed gesprek over vrijheid.

Normaal gesproken worden er in heel het land op 5 mei Vrijheidsmaaltijden georganiseerd. Klein, groot, met lokale lekkernijen of culinaire hoogstandjes. De maaltijden zijn er in alle vormen en maten. De kern van de Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij de gasten over vrijheid en onvrijheid spreken: thema’s waar je niet dagelijks bij stilstaat en waar je bij uitstek op Bevrijdingsdag aandacht aan kan geven. In verband met de coronamaatregelen is het in 2021 niet mogelijk om met grote groepen samen te komen, daarom is er een alternatief: de Vrijheidsmaaltijdsoep.

Chef en schrijfster Yvette van Boven, wier kookboeken in duizenden huishoudens op de keukentafel liggen, is gevraagd om het recept voor de Vrijheidsmaaltijdsoep van 2021 te maken.

Wij van Natural Taste hebben besloten ons bij dit initiatief aan te sluiten en ook wij maken dit jaar de vrijheidsmaaltijdsoep .

Wilt u de soep zelf maken, kijk dan op vrijheidsmaaltijd.nl voor het recept.

De soep is een heerlijk rijk gevulde en romige groentensoep (vegetarisch/veganistisch) met heerlijke ingrediënten van dichtbij zoals bloemkool, doperwten, bladspinazie en broccoli. Bij de soep leveren we ook nog en paar lekkere toppings die u na verwarmen van de soep op het bord kunt toevoegen om er een feestelijke maaltijd van te maken.

vrijheidsmaaltijdsoep

Bestellen en bezorgen
De HLT Vrijheidsmaaltijdsoep van deze week kost €6,- per persoon en € 22,- voor 4 personen.  

U kunt tot en met donderdag 12 uur bestellen door een mailtje te sturen naar info@natural-taste.nl, Kijk op de bestelpagina hoe te bestellen. Bestellen via Whatsapp kan niet.

We bezorgen de HLT tussen 17. 00 en 18.30 uur aan huis.

Let op: We brengen bezorgkosten in rekening voor bestellingen buiten Rijsenhout. Bezorgkosten Hoofddorp, Burgerveen en Nieuw-Vennep bedragen € 2,50 per bestelling.