HLT 24-25 maart: kip korma met saag paneer

Het Lekkere Tafeltje

Elke week bieden we op woensdag en donderdag een gezonde maaltijd aan, meestal een eenpansgerecht tegen een scherpe prijs. Trefwoorden: gezond, makkelijk en lekker! Op maandag vertellen we het menu voor de komende dagen en die kan tot en met donderdagochtend 10 uur besteld worden door een mailtje te sturen naar info@natural-taste.nl

Deze week 24-25 maart:
witte rijst met kip korma en saag paneer aloo

Kip Korma is een Indiaas gerecht, en zoals met zoveel gerechten kent deze ook net zoveel varianten als er koks zijn in India.

De korma is een kruidenmelange samengesteld uit kruiden die voornamelijk met de letter K beginnen: kukurma, knoflook, kardemon, kruidnagel et cetera.

De romige korma heeft een heel klein beetje pit, maar we zullen ons inhouden, je kan het zelf zo pittig maken als je wilt.

De Saag Paneer aloo is ook een klassieker uit de Indiaase keuken, simpel en gezond:

wij smoren heerlijke vers spinazie en mengen dat met een beetje gebakken ui, knoflook, gember en een pepertje. Als het voldoende heeft gesmoord komt de kaas en de aardappel erbij. Heerlijk.

Bestellen

Het Kip korma menu lost €6,50 per persoon.

Voor 10 uur besteld, dan kan het dezelfde dag nog geleverd worden.
U kunt tot donderdagochtend 10 uur bestellen door een mailtje te sturen naar info@natural-taste.nl met de volgende informatie:

  • het aantal porties dat u wilt bestellen, indien er keuzemogelijkheden worden geboden dan graag dit ook in de mail aangeven (bijvoorbeeld: wel of geen vega, wel of geen wijn)
  • volledig bezorgadres: straatnaam, huisnummer, postcode, plaatsnaam
  • 06-nummer (wordt gebruikt ter controle en voor afrekenen met een tikkie)

Bezorgkosten
Let op: We brengen bezorgkosten in rekening voor bezorgen buiten Rijsenhout. Bezorgkosten Hoofddorp, Burgerveen en Nieuw-Vennep bedragen € 2,50 per bestelling.

Betaling

Betaling vind plaats via een Tikkie of betaalverzoek op de dag van bezorging. Wilt u liever het bedrag vooraf overmaken, dan kan dat ook (zie contactpagina voor bankgegevens).