HLT 14-15 april: Nasi met ei en rendang

We hebben deze week weer een heerlijke maaltijd in de aanbieding en voor een scherpe prijs. We maken weer lekkere nasi, op z’n Hollands, met prei, ham en ei erdoor en daarbij serveren we een heerlijke rendang, een mild en zacht gestoofd Indisch vleesgerecht. Het geheel is lekker gekruid maar niet te pittig.

De nasi wordt met de rendang in 1 bakje geleverd welke nog even 10 minuutjes de oven in kan om opgewarmd te worden. Bestellingen per e-mail worden tot en met donderdagochtend aangenomen. De maaltijd kan na ontvangst nog maximaal 2 dagen in de koelkast (onder 7 graden) bewaard worden.

Bestellen en bezorgen

De nasi met rendang kost €6,50 per portie, voor 4 personen samen rekenen we €22,00.

Voor 10 uur besteld, dan kan de maaltijd nog dezelfde dag nog geleverd worden. We leveren HLT tussen 17 en 19 uur op woensdag en donderdag.


U kunt tot donderdagochtend 10 uur bestellen door een mailtje te sturen naar info@natural-taste.nl met de volgende informatie:

  • het aantal porties dat u wilt bestellen, indien er keuzemogelijkheden worden geboden dan graag dit ook in de mail aangeven (bijvoorbeeld: wel of geen vega, wel of geen wijn)
  • volledig bezorgadres: straatnaam, huisnummer, postcode, plaatsnaam
  • 06-nummer (wordt gebruikt ter controle en voor afrekenen met een tikkie)

Bezorgkosten
Let op: We brengen bezorgkosten in rekening voor bezorgen buiten Rijsenhout. Bezorgkosten Hoofddorp, Burgerveen en Nieuw-Vennep bedragen € 2,50 per bestelling.

Betaling

Betaling vind plaats via een Tikkie of betaalverzoek op de dag van bezorging. Wilt u liever het bedrag vooraf overmaken, dan kan dat ook (zie contactpagina voor bankgegevens).