ESM 20 juni: Stoer Vaderdag Menu met Verstappen sausje!

Max Verstappen racet op Vaderdag en dat betekent voor mij (Dick) dubbel feest! We hebben het daarom Stoer Vaderdag menu gedoopt!

Vader Jos en zoon Max zullen vast ook heel lekker eten in Zuid-Frankrijk maar de Nederlandse papa’s, mama’s, kinderen, singles en wie dan maar ook in Rijsenhout en omstreken zullen ook zeker genieten van het Stoer Vaderdag menu!

Argentijnse Asado (vlees van de BBQ)
Op veler verzoek herhalen we de Argentijnse Asado (uit het Maxima menu), een mix van verschillende soorten vlees van de bbq. Wij leveren zondag sticky spareribs, een worstje en een slice langzaam gegaarde Hollandse runder picanha. Daarbij serveren we Argentijnse chimichurri saus en een portie huisgemaakte huzarensalade (en dan bedoelen we echt huisgemaakt tot en met de mayonaise aan toe!).

Patatas Bravas met ‘Max Verstappen saus’
Als Vaderdag special maken we bovendien Patatas Bravas met een ‘sausje van Max Verstappen (Red Bull)’ . Hoewel wij persoonlijk powerdrankjes nooit aanraken vonden we het wel een leuk idee om op de F1 racedag van Max in Frankrijk een bijzonder gerechtje te maken: Patatas Bravas met een sausje erover aangemaakt met Red Bull.

IPO Biertje
Omdat Speciaal voor vaderdag wordt het menu geleverd met een flesje IPO bier – Brewdog Elvis Juice met een stoer bitter randje. Het is een India Pale Ale met 6,5% alcohol. Het wordt gebrouwen in het kustplaatsje Ellon bij het Schotse Aberdeen in een brouwerij die pas (of al) in 2007 is opgericht. Dit is een van hun 14 verschillende biersoorten.

Coole Rabarbertaart
Het seizoen van rabarber uit eigen tuin is bijna voorbij dus bij deze nog op de valreep een heerlijk lekker stuk taart rabarber met aardbei. Het beste wordt deze koud (direct uit ijskast) gegeten. Het ideale toetje voor een verhitte zomerse avond.

Bestellen en bezorgen
De menu-opties voor deze week zijn:
– Stoer Vaderdag Menu €17,50

U kunt tot en met zaterdagochtend 12 uur bestellen, uitsluitend via de bestelpagina van deze site.

We bezorgen de Easy Sunday Meal op zondag tussen 16.00 en 18.00 uur aan huis.

Let op: We brengen bezorgkosten in rekening voor bestellingen buiten Rijsenhout. Bezorgkosten Hoofddorp, Burgerveen en Nieuw-Vennep bedragen € 2,50 per bestelling