ESM 6 juni: Sardines ,viscurry met kokos en geroosterde rabarber met aardbeien

Dit weekend genieten we van het zomerse weer en dat vraagt om lekkere zomerse gerechten! Ook Natural Taste heeft de barbecue flink opgestookt.

2 Sardines met tomatenchutney en krielaardappeltje van de BBQ

We starten met een klassieker uit de landen rondom de Middellandse Zee, heerlijke sardines van de barbecue, gemarineerd met olijfolie, peper en zout, daarbij serveren we een tomatenchutney en een krielaardappeltje.

Thaise licht pittige viscurry

Het tweede gerecht is een Thaise viscurry met witvis zoals wijting en kabeljauw, kurkuma, gember en kokos. Een lekker licht pittig gerecht voor een warme zomeravond.

Dessert: geroosterde rabarber, confituur van aardbei met muntsuiker

We eindigen het menu zoet met rabarber van de barbecue, voorzichtig geroosterd met daarbij confituur van aardbei met muntsuiker, heerlijk!

Brut Rose (Cremant d’Alsace) van Bestheim
Bij dit menu adviseren we een heerlijke mousserende brut rosé omdat het zo goed past bij warme dagen, zomerzon en gekruid eten. De sprankelende zuren en het koolzuur kunnen heel wat aan. En bubbels geven de maaltijd een extra feestelijk tintje.

Bestheim Crémant d’Alsace Brut Rosé is een wijn mousserende met de herkomstaanduiding Crémant d’Alsace op basis van pinot noir druiven en die een alcoholgehalte van 11.5º heeft, aangenaam licht voor warme dagen.

Bestellen en bezorgen
De menu-opties voor deze week zijn:
– Easy Sunday Meal BBQ Sardines, viscurry en rabarber dessert €16,50
– Bestheim Crémant d’Alsace Brut Rosé 75cl a €12,00 per fles

U kunt tot en met zaterdagochtend 10 uur bestellen, uitsluitend via de bestelpagina van deze site.

We bezorgen de Easy Sunday Meal op zondag tussen 16.00 en 18.00 uur aan huis.

Let op: We brengen bezorgkosten in rekening voor bestellingen buiten Rijsenhout. Bezorgkosten Hoofddorp, Burgerveen en Nieuw-Vennep bedragen € 2,50 per bestelling