ESM 25 april: Cannelloni met sinaasappel-spinazie salade

Een paar maanden geleden was het trio van cannelloni een groot succes, getuige de reacties die we daarop kregen. Daarom deze zondag in de herhaling maar wel net even anders dan de vorige keer.

Ditmaal ontvang je 2 rolletjes cannelloni gevuld met mager rundergehakt en 2 rolletjes gevuld met spinazie en ricotta per persoon. De vleesliefhebbers kunnen ook kiezen voor 4x rundergehakt en de vegetariërs kunnen 4x de groene cannelloni kiezen. Graag duidelijk aangeven bij de bestelling.
Over de cannelloni gaat een heerlijke tomatensaus.

Naast de cannelloni presenteren we een heerlijke sinaasappel-spinazie salade met avocado en pijnboompitjes, lekkere frisse combinatie met de wat zwaardere cannelloni in tomatensaus.

Wijn-Spijs combinatie

Deze week een witte wijn uit de buurt van Cortina (Italië), een Chardonnay Alto Adige DOC van het Italiaanse wijnhuis Peter Zeller. De wijngaarden liggen rondom het stadje Cortina in de bergen van de Dolomieten, net onder de grens met Zwitserland.

Deze wijn gaat zeer goed bij pasta.

De prijs per fles (70 cl.) bedraagt € 11,75 en kan als optie mee besteld worden.

#foodporn
Wij ontvangen graag foto’s van hoe onze Easy Sunday Meals uiteindelijk op tafel komen, daarom verloten we elke week een flesje wijn onder een van de inzenders, dus doe mee en wie weet win jij (weer) de #foodporn wedstrijd!

Bestellen en bezorgen
Het menu van 4 cannelloni (mix, vlees of vega vermelden) met sinaasappelsalade kost €12,00 per persoon.
Opties:
– extra portie van 4 cannelloni vlees € 8,-.
– extra portie van 4 cannelloni vega € 6,-
– Chardonnay van Peter Zeller € 11,75

U kunt tot en met zaterdagochtend 10 uur bestellen door een mailtje te sturen naar info@natural-taste.nl, Kijk op de bestelpagina hoe te bestellen. Bestellen via Whatsapp kan niet.

We bezorgen de Easy Sunday Meal op zondag tussen 16.00 en 17.30 uur aan huis.

Let op: We brengen bezorgkosten in rekening voor bestellingen buiten Rijsenhout. Bezorgkosten Hoofddorp, Burgerveen en Nieuw-Vennep bedragen € 2,50 per bestelling