ESM 21 februari: Trio van cannelloni en salade Caprese

pasto delizioso” ofwel een “heerlijke maaltijd” zoals de Italianen zeggen. Dat is de omschrijving voor de Easy Sunday Meal bestaande uit een trio van cannelloni in een mooie tomatensaus geserveerd. Cannelloni is Dick’s favoriete Italiaanse pasta omdat je zo lekker kunt variëren met de vulling.

De volgende vullingen voor de cannelloni staan op het menu:

  • lamsgehakt van de kudde van Boer Bos en prosciutto ham
  • fijne spinazie en geitenkaas
  • gegrilde aubergine en ricotta

Daarbij serveren we een frisse salade Caprese, nog een klassieker met de kleuren van de Italiaanse vlag op het bord: tomaat, mozzarella en basilicum.

Deze keer voegen we er een verrassende amuse bij, fris en gezond.

Bestellen

Prijs voor de maaltijd bedraagt € 12,- inclusief gratis bezorging in Rijsenhout en Hoofddorp. Kijk op de bestelpagina voor meer informatie over bestellen en bezorgen. Let op: gelieve te bestellen via e-mail zodat wij de aanvraag niet uit het oog verliezen.

Extra bestel optie
We hebben een mooie bijpassende rode wijn gevonden, uit Italië uiteraard, die uitstekend past bij dit pasta menu. Onze wijnleverancier omschrijft het als volgt: deze Chianti Classico heeft een robijnrode kleur, fruitige neus, kersenfruit, zacht, soepel en goed uitgebalanceerd met zachte tannines. Serveer de wijn op 18 °C. Prijs: € 9,- per fles (75 cl).

#foodporn
Elke week maak je kans op een flesje wijn als je meedoet met onze #foodporn wedstrijd: stuur een mooie, leuke, grappige of originele foto in van de door ons geleverde maaltijd en misschien win jij volgende week een flesje wijn! #foodporn.