ESM 13 juni: makreelpaté, Italiaanse maaltijdsalade en chocolademousse

De weersvoorspelling voor zondag is 20 graden met een zonnetje, dat zijn Mediterrane temperaturen! Dan ook weer een mooi bijpassend mediterraan menu samengesteld.

We beginnen met een makreelpaté op toast, een zilte klassieker.

Pipe rigate, bleekselderij, rozemarijn en tijm, parmezaanse kaas, kappertjes en spinazie vormen de basis voor de pastasalade. Tuinbonen en een frisse citroendressing complementeren de salade. Daarbij serveren we malse kipfilet.

Het dessert is eenvoudig maar o zo lekker: chocolade mousse met verse aarbeien! mmmm

Wijn pairing – Peter Zemmer Cortinie Bianco

Een sappige, volle en fruitige witte wijn die met elke slok weer een nieuw element onthult, dat is de beste omschrijving voor deze Cortinie Bianco van het Italiaanse wijnhuis Peter Zemmer, de perfecte witte wijn voor dit Easy Sunday Meal.

Deze wijn wordt geproduceerd aan de hand van meerdere soorten druiven, waaronder de Chardonnay druif, Pinot Grigio, Gewürztraminer en de Sauvignon Blanc druif. Door het gebruik van meerdere druifsoorten ontstaat een unieke smaak die zorgen voor de volle en sappige smaak die de Peter Zemmer Cortinie Blance karakteriseren.

Het rijpe fruit komt goed naar voren bij elke slok. Hierdoor is deze witte wijn een goede aanvulling op groentegerechten, gerechten met vis en gerechten met wit vlees.

Wijngoed Peter Zemmer voorziet volledig in zijn energiebehoefte met duurzame energie. Reden te meer om te genieten van de heerlijke en pure wijnen!

Bestellen en bezorgen
De menu-opties voor deze week zijn:
– Easy Sunday Meal makreelpaté, pastasalade en chocolademousse €15,00
– Peter Zemmer Cortinie Bianco (75cl) €13,00

U kunt tot en met zaterdagochtend 10 uur bestellen, uitsluitend via de bestelpagina van deze site.

We bezorgen de Easy Sunday Meal op zondag tussen 16.00 en 18.00 uur aan huis.

Let op: We brengen bezorgkosten in rekening voor bestellingen buiten Rijsenhout. Bezorgkosten Hoofddorp, Burgerveen en Nieuw-Vennep bedragen € 2,50 per bestelling