ESM 14 februari: 3-gangen Valentijn menu

Of je er nu wel of niet iets mee hebt, wij vinden Valentijnsdag een uitgelezen kans om eens lekker uit te pakken met heerlijk eten, lekkere verwennerij voor geest en lijf. Want de oude volkswijsheid is ook vandaag nog springlevend:

De liefde gaat door de maag

Wij hebben gemeend om een beetje warmte en romantiek thuis te bezorgen, voor ontluikende liefdes maar ook voor liefdes die al jaren bloeien. En zoals altijd zorgen wij voor een verrassend en lekker menu, gratis thuisbezorgd in Rijsenhout en Hoofddorp! 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is valentijn-roos-wijn.jpg

Creëer thuis uw eigen First Dates restaurant, zet de thermostaat een graadje hoger, dim de verlichting en zet een kaarsje op tafel, kies zorgvuldig een muziekje uit voor op de achtergrond en alle mobieltjes op de vliegtuigstand. Natural Taste regelt de rest!

Ons Valentijn menu start met een verfijnd voorgerecht met verse oesters, gevolgd door een hoofdgerecht met fondue van lokale kazen en een verrassingsdessert met chocolade. Om het feestje compleet te maken ontvang je ook een fles sparkling rosé. Hieronder nog een paar beelden ter inspiratie!

Bestellen?

Het Valentijn’s Menu voor 2 personen is te bestellen voor € 65,-. Graag bestellen voor vrijdagavond 22 uur. Kijk hier voor besteldetails.

Het menu wordt zondagmiddag gratis thuisbezorgd in Rijsenhout en Hoofddorp.

Veel liefs, Ariane en Dick van Team Natural Taste