ESM 23 mei: soep, pissaladiere en portabello (vega)

Het wil nog maar niet vlotten met het zomerse weer, daarom wederom een maaltijdsoep die je hart verwarmd met veel Hollandse groenten, oranje linzen en kerrie. Echt een aanrader.

Daarna is het tijd voor een Franse klassieker in een vega uitvoering: pissaladiere oftewel uientaart, maar zonder de ansjovis.

Daarbij serveren we als extra een gevulde portabello met kaas in bladerdeeg, gewoon omdat het zo lekker is.

Wijn-Spijs pairing

De wijn komt deze week uit Portugal uit de hellingen rondom de rivier de Douro, het is een Elevira White van het wijnhuis Chipoutier.
Deze frisse, fruitige witte wijn wordt gemaakt van de inheemse druivensoorten rabigato, gouveio, codega do larinho en viosinho. Fruitig en fris met aroma’s van perzik, peer en citrus. Zuiver van smaak, past goed bij vis en groente. Zeker een spannende combinatie.

#foodporn
Wij ontvangen graag foto’s van hoe onze Easy Sunday Meals uiteindelijk op tafel komen, daarom verloten we elke week een flesje wijn onder een van de inzenders, dus doe mee en wie weet win jij (weer) de #foodporn wedstrijd!

Bestellen en bezorgen
De menu-opties voor deze week zijn:
– Easy sunday Meal Vega € 17,00
– Elvira White van Chipoutier €13,00 .

U kunt tot en met zaterdagochtend 10 uur bestellen, uitsluitend via de bestelpagina van deze site.

We bezorgen de Easy Sunday Meal op zondag tussen 16.00 en 18.00 uur aan huis.

Let op: We brengen bezorgkosten in rekening voor bestellingen buiten Rijsenhout. Bezorgkosten Hoofddorp, Burgerveen en Nieuw-Vennep bedragen € 2,50 per bestelling