Catering

salade Caprese op een stokje

Natural Taste verzorgt catering voor groepen op locatie, voor teambuilding uitjes, jubilea, personeelsuitjes, retraites en culturele evenementen. We verzorgen ontbijt, lunch, borrel, BBQ, diners, wijnproeverijen en andere partijen.

Bij ons boekt u ook een privé kok aan huis of catering op locatie, in de regio Amsterdam, Haarlemmermeer, Aalsmeer, Leiden en Haarlem.

In overleg met u verzorgen wij ook personeel in de bediening en serviesgoed.

Voor ieder budget toegankelijk

Geen bijeenkomst, bedrijf, groep of feest is hetzelfde en voor ieder budget bedenken we samen een creatieve oplossing. Of u nu een groot of een klein budget heeft, onze veelzijdigheid en ervaring maken dat we met originele ideeën komen die passen binnen uw budget. Samen met u nemen we graag de tijd om tot leuke ideeën te komen, zodat we voor u het perfecte feest kunnen verzorgen tegen de beste prijs.

Catering voor bedrijven

Zijn uw werknemers druk met het opbouwen van een stand, het wegwerken van grote orders, vergaderen over de leerlingenrapporten, overwerken vanwege drukte of een is er een verjaardagborrel op de afdeling ? Natural Taste brengt gezonde lunches, maaltijden en snacks om samen van te genieten. Vertel ons uw wensen en geven u een scherpe prijs!

Chef-kok op lokatie

Of het nu gaat om aangeklede lunch, een barbecue of een mooi diner bij u thuis, op het werk of ergens in de open lucht, wij bereiden en serveren graag de heerlijkste gerechten. Comfort food, vega menu’s of fine dining. Er is veel mogelijk en wij denken graag met u mee. Wij bereiden al het lekkers van het seizoen, in samenspraak met uw wensen.

Wijn & Spijs proeverijen

Verras uw gasten eens met een Wijn-Spijs proeverij. Een selectie van hapjes worden gecombineerd met een selectie aan wijnen om te laten zien hoe wijn de smaak en beleving van een gerecht kan versterken of verpesten. Leuk om met de gasten er een quizje aan te verbinden .

Uiteraard kunnen wij ook de wijnen of dranken verzorgen. Dit kan bestaan uit een drankenarrangement met bier, fris en huiswijn, maar ook een exclusief wijnarrangement is mogelijk.

Private dining thuis

Een feestje thuis organiseren is heel leuk, maar met wat hulp van een chef thuis wordt het nog veel leuker! Voor partijen tot 16 personen kunt u ons inhuren om het door u gewenste menu te koken en serveren. En na afloop maken we ook uw aanrecht weer schoon. Graag denken we mee over voorkeuren, restricties en thema’s en vertalen dit in een heerlijk menu.

Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@natural-taste.nl of een appje naar 06-55842213, dan nemen wij direct contact met u op!